Kontakta mig 

Föreläsningar

Exempel på föreläsningar för arbetsgrupper

Din återhämtningsguide!

I denna föreläsning ger jag er kärnbudskapet i den metod som jag utvecklat och som i forskning visat sig ge stora effekter på hälsa och välmående! Metoden går ut på att få till en smart återhämtning på jobbet och på fritiden via en högst görlig beteendeförändring. För många räcker föreläsningen medan det för andra är en perfekt start inför att fördjupa sig i ämnet via min bok "Återhämtningsguiden. Må bra trots stress och press".

Presterar du på rätt eller fel sätt?

Du har säkert hört uttrycket och rådet att vara "Good enough". Ett råd som sällan fungerar. Jag säger istället: Engagera dig, prestera och satsa på det som är viktigt för dig! Men prestera på rätt och inte fel sätt. För det första leder till hälsa och välmående medan det andra leder till motsatsen. I denna föreläsning hjälper jag dig/er att förstå skillnaden mellan hälsosamma och ohälsosamma prestationsbeteenden!

15 sätt att hantera stress på!

Hur vi hanterar stress, krav och utmaningar är faktiskt generellt sätt viktigare för hälsan och välmåendet än de krav mm som vi utsätts för. Det finns många olika sätt att hantera stress mm på och alla människor kan förbättra sin stresshanteringsförmåga. I den här föreläsningen ger jag mina 15 bästa stresshanteringstips till er!

Återhämta dig effektivt på arbetet!

Återhämtning handlar inte bara om att ta en paus från det praktiska görandet utan också vad man faktiskt gör när man tar en arbetspaus. I denna föreläsning ger jag vägledning och inspiration kring hur en återhämtningseffektiv - fysisk och psykosocial - arbetsmiljö kan se ut! Förbättrad återhämtning och minskad stress behöver inte vara så svårt!

Må bra på jobbet!

"Om bara dygnet hade några fler timmar..." Tidpress är absolut en faktor av betydelse för vår hälsa, men det finns så många fler faktorer av betydelse som ofta missas när vi pratar om stress och att må bra på jobbet! Med denna föreläsning vill jag hjälpa er att se en stor mängd faktorer i er omgivning och i ert beteende som påverkar er jättemycket. Ser ni alla dessa faktorer så öppnas många dörrar till positiv förändring!

Nycklar till att skapa förändring!

I denna föreläsningar berättar jag om varför vi gör som vi gör, de fundamentala mekanismerna bakom vårt beteende och hur vi kan använda dessa för att förstå dels varför problem uppkommer och dels hur förändringar kan faciliteras. Vad finns det för vanliga misstag som vi gör när vi försöker förändra andra och oss själva? Vad finns det för nycklar som öppnar upp för förändringsprocesser?